Ázsiai Csillag Üzlet

Üzletvezető: Sójáné Kéri Szilvia

Elérhetőség: +36 30 547 73 67

Facebook: www.facebook.com/azsiacsillag

 

 Milyen érzés lenne, ha lenne egy olyan bolt, ahova bemész és nemcsak, hogy a család minden tagjának találsz ruhát, hanem még a háztartási kellékeket is meg tudnád venni, ráadásul iszonyatosan jó áron?

 Ja, hogy ezt keresed?

Ne keresd tovább, mi vagyunk a problémádra a megoldás!

Üzletünk 2003 óta az egyik legnagyobb kínai bolt a városban.

Mára már több, mint 20 000 visszatérő vásárlónk van, akiket azzal tisztelünk meg, hogy folyamatosan az igényeiknek megfelelően bővítjük kínálatunkat.

Vásárlóink mondták: „Olyan megnyugtató, hogy nem kell az egész családot 3-4 és esetekben akár több üzletbe elcipelni, hanem egy helyen meg tudunk mindent venni.”

A választék olyannyira széles körű, hogy 0-99 éves korig megtalálja mindenki a magának valót, nem számít, hogy férfi vagy nő, fiatal vagy idősebb.

A méretekben is maximálisan elől járunk a többi bolthoz képest, hiszen XS-8XL-es méret is megtalálható nálunk.

Fontos az számunkra, hogy amikor bejön egy vevő, és megveszi az árut elégedetten távozzon, és az legyen benne, hogy itt tényleg van miből választani.

A vásárlóink felé érzett tiszteletünket az is kifejezi, hogy az árainkkal a földön járunk.

Folyamatosan készülünk minden szezonra 10-20-30% sőt sokszor akár 50% kedvezménnyel.

„Amikor egy ember betér egy üzletbe azt is megnézi, hogy mennyire család barát az a bolt. Milyen a választék? És, akkor lesz elégedett, amikor ezek rendben vannak, mert tudja, hogy ott nem csupán vásárló, hanem partner.”