Zsebi Baba

Gyermek Ruházati, Bútor és Kiegészítő Üzlet

Elérhetőség: http://zsebibaba-szeged.webnode.hu


 

Szeretné ha a gyermekének meg tudna venni mindent egy helyen?

Jó lenne, ha lenne olyan üzlet, ahol már a gyermek fogantatásától be tudnának vásárolni?

 Akkor vásároljon nálunk!

 A belváros szívében mi vagyunk az egyetlen baba- és gyermekruházati szaküzlet.

2003 óta több ezer elégedett vásárló tér vissza hozzánk, ami kínálatunkat, kiszolgálásunkat, és vásárlóbarát árainkat is méltatja.

Nálunk a kiszolgálás egyénre szabott és szakszerű.

 Vásárlóink mondták: „Már régóta kerestem azt a gyerekboltot, ahol nem csakhogy megtalálok mindent, ami kell, hanem az igényeimnek megfelelően szolgálnak ki.”

 Ha még nem igazán tudja, hogyan és mit vásároljon a gyermek születéséhez nem számít, mert mi szakértőként segítünk Önnek.

Azok, akik nálunk veszik meg a bababútort vagy a babakocsit azzal segítünk, hogy kedvezményesen házhoz szállítjuk, de ezt természetesen egyéb áruk esetén is biztosítani tudjuk.

Számunkra fontos, hogy vásárlóink kíváncsian jöjjenek be, és elégedetten menjenek ki üzletünkből, amihez hozzájárul, hogy mindig különös figyelmet fordítunk a termékeink minőségére és a kedvező ár-érték arányára.

Lényeges különbség másokkal szemben, hogy a vásárlóink igényéhez igazítjuk kínálatunkat. Ezt mutatja az is, hogy a közelmúltban bővítettük az általunk elérhető termékek listáját babakocsikkal, és egyéb a babáknak és a kismamáknak való kiegészítőkkel.

Célunk, hogy a meglévő és a születendő gyermekek és szüleik számára öröm legyen a vásárlás, hiszen tudjuk, hogy ez az élmény elérhető rajtunk keresztül.

„A gyermek születése egy igazi csoda. Ezt a csodát azzal illik megtisztelni, hogy minőségi és szépséges környezetben fogadjuk, ehhez méltóan öltöztetjük és neveljük fel. Ebben segítünk mi Önnek!”