Elit Férfiruházat

Boltvezető: Berényi Istvánné

Elérhetőség: +36 30 675 39 97

 

 

Szeretne minőségi férfi ruhát vásárolni, de eddig nem talált vevőbarát áron?

 Akkor ideje bejönnie hozzánk!

 40 éve vagyunk a piacon, ami azt mutatja, hogy képesek vagyunk változni és mindig szem előtt tartani a divatos férfi igényeket.

Kimondottan az elegáns férfi ruházatra specializálódtunk, és ez ma már a védjegyünk is.

 Vásárlóink mondták: „Megtaláltam azt a boltot, ahol a minőség nem azzal jár, hogy a pénztárcám is igencsak karcsú lesz, hanem ahol a „barátságos” jelző nem csak a kiszolgálásra érvényes, hanem az árakra is.”

 Jelenleg a számokat tekintve olyan 2000 visszatérő és elégedett vásárlóval büszkélkedhetünk, mely szám napról napra növekszik.

 Legfőképpen azok az elegáns férfiak és párjaik keresnek bennünket, akik divatosak szeretnének lenni olyan áron, ami nem jelent megterhelést a családi kasszának.

Széles a választék, hiszen nem csak öltönyök kaphatóak nálunk, hanem felsőruházat, ingek, nyakkendők, dzsekik, pólók, farmer nadrágok a kisebb (pl.: öltönyökben 42-től, ingekben 37-től) a nagyobb méretekig (pl.: öltönyben 70-ig, ingeknél 58-ig), mely márkákat más és más országok fémjeleznek.

Arra törekszünk mind a választékkal, mind pedig a minőségi és szakszerű kiszolgálással, hogy a vevőink elégedetten és büszkén menjenek ki boltunkból, mert tudják, hogy minőséget kaptak.

 „Amikor egy férfi stílusosan elegáns, az nem csak a női szíveket dobogtatja meg, hanem ad a férfinek egy önbizalmat, amivel kitűnhet a többi közül. Ez egy veszett jó érzés, ami kihat az ember mosolyára és kisugárzására egyaránt.”