Szeretné, ha a megszokott finom parfümöket olcsobban kapná meg, mint máshol?

 Akkor a Parfüm Passage a megoldás!

 2006 óta folyamatosan azon dolgozunk, hogy vásárlóink megkapják azokat a keresett illatokat, melyeket az évek során megszerettek és megszoktak.

Természetesen e mellett, az is előtérben van, hogy legújabb illatokkal bővítsük a választékot.

 Vásárlóink mondták: „Jellemzően olyan parfümöket keresek, amiket az évek során megszoktam. Amikor rátaláltam az üzletre, kíváncsian léptem be, de elégedetten távoztam, mert megtaláltam, amit kerestem. Csak ajánlani tudom!”

 Ár-érték arányban bátran mondhatjuk, hogy a legjobbak vagyunk a piacon, hiszen nálunk kapható termékek illata tartós, és kellemes, pedig az első vásárlás alkalmával pont ennek ellenkezőjétől tartanak az emberek. Amikor viszont kipróbálják, mivel nem csalódnak, visszatérő vásárlók lesznek. Mi mutatná meg ezt jobban, mint az a 2-3000 visszatérő vevőnk, akiknek száma napról napra nő.

Jellemzően nem hirdetünk, hiszen az emberek egymásnak ajánlják üzletünket, ami már önmagában is azt mutatja, hogy elégedettek.

Vásárlóink több mint 80 féle illat közül választhatnak 30-50-100 ml-es kiszerelésben, ami Szegeden egyedülálló, hiszen ez csak nálunk érhető el.

Lényeges, hogy az általunk forgalmazott üveget, csak utántölteni kell, ha kifogy, ez által lesz sokkal gazdaságosabb.

Számunkra a legfontosabb a vevői elégedettség, amire mindenkor odafigyelünk és számon tartunk, melyet időközönként akciókkal is erősítünk.

Egy-két kiegészítő is megtalálható nálunk olyan, mint piercing, napszemüveg, és egyéb kiegészítők.

 Üzletünk a Passage-on található, a Főbejárat mellett közvetlen, ahol az alábbi nyitva tartási időben várjuk régi és új vásárlóinkat.

 Nyitva tartás:
Hétfő-péntek 9-18h
Szombat 9-13h