Lotus Divatáru Üzlet

Boltvezető: Szabó Anikó

Elérhetőség: +36 70 451 36 66

Minőségi és divatos ruhát szeretne, de nem talál olyan üzletet, ahol férfi, női egyaránt kedvező árban van?

Elege van abból, hogy üzletről üzletre kell járni, hogy végre Önnek és párjának is megtalálják a megfelelő stílust?

Ne keressen tovább, nálunk van a megoldás!

Specialitásunk a minőségi férfi és női minőségi divatáru.Üzletünk 1999 óta szolgálja ki az igényekhez mérten a már több, mint 2000 visszatérő vásárlóját.

Vevőink mondták: „Örömmel jövök be az üzletbe, mert mindig találok újdonságot, ráadásul a páromnak sem a kocsiban kell kivárnia, hogy megvegyem a magamhoz illő ruhát, mert itt mind a ketten kedvünkre vásárolunk.”

A kor nálunk szinte nem számít, mert 15-99 éves is tud válogatni az S-5XL-es méretig.

Célunk, hogy a vásárlóink örömmel jöjjenek be és elégedetten távozzanak üzletünkből, hogy amikor ruhavásárlásról van szó, ne jusson más eszükbe, szinte csak a LOTUS.

Folyamatosan odafigyelünk arra, hogy legyenek olyan akciók, amikből örömükre tudnak válogatni az új és régi vásárlóink egyaránt.

Minőségi áruval készülünk minden alkalommal, amikor felmerül egy új igény az árukészletünk bővítésével kapcsolatban vásárlóinkban.

„A nő akkor elégedett, amikor bemegy egy boltba, és talál egy stílusához illő ruhát, amit jó áron megvehet. A férfi pedig akkor boldog, ha nem kell neki sokat válogatni ahhoz, hogy megtalálja azt, ami a fejében megfogant: „Nekem ilyen kell!”